Your address will show here +12 34 56 78

Ved Heartland Hundecenter trænes efter klikkertræningsprincipper

Ved Heartland Hundecenter trænes der efter belønningsbaserede træningsmetoder. Det betyder, at vi belønner det hunden gør godt, og som vi ønsker mere af, og at vi i træningen ignorerer den adfærd, hunden ikke skal lave mere af. Når hunden trænes på denne måde, får man en hund, der ikke er bange for at gøre noget forkert, men som har masser af iver og gåpåmod for at gøre det rigtige.
Photo by Grafiko
I klikkertræning, som der undervises efter, bruges der et markørsignal til at fortælle hunden, hvornår den gør det ønskede. Hunden lærer, at klikket betyder, at der kommer en forstærkning i form af godbidder eller leg. Dermed ved den, at den adfærd der skete i det øjeblik klikket kom, kan det betale sig at udføre igen. 
  • Text Hover
Når vi træner via disse metoder, får man en hund, der går ind til opgaven med stor entusiasme, og som synes, at det er det bedste i verden at træne med dig!
  • Text Hover
I træningen vil vi gerne indlære færdigheder, ved at hunden selv finder frem til løsningen, eller ved at vi hjælper den til forståelse ved hjælp af forskellige targets. Træningsmetoden kaldes shaping, da vi former den adfærd vi ønsker trin for trin. På den måde kan hunden følge med i hele processen, og man ender med en hund, der har en rigtig god forståelse for det den laver.