Your address will show here +12 34 56 78

Enetimer

Når du  og din hund har brug for ekstra hjælp, er privattimer løsningen for jer. 

  • Text Hover
Få styrket båndet mellem
 dig og din hund
Privattimer kan være en god ide, hvis man har brug for mere personlig rådgivning, da al fokus kun er rettet mod dig og din hund. Enetimer kan med fordel bruges i flere situationer. Det kan være, at en specifik træningsøvelse driller, eller at man vil have hjælp til et træningsproblem, der ikke fylder nok på holdtræning for dig - fx ikke at hoppe op af gæster eller at gå pænere i snor.

Det kan også være, at du står overfor anskaffelsen af en hvalp og søger råd hertil, eller lige har fået hvalpen hjem og vil starte træningen mest hensigtsmæssigt. Det kan være en fordel for både dig og hvalpen med en privattime, hvis der går et par uger, fra hvalpen er kommet hjem, til det første hvalpehold starter.

Uanset hvad årsagen skulle være, er man altid velkommen til at kontakte mig, så vi kan tage en snak om, hvad der er bedst for lige netop jer.

Pris pr. 1. februar 2021:
600 kr. pr. enetime a 50 min.
1500 kr. for pakke på 3 enetimer a 50 min.
Prisen er plus evt. kørsel.
Jeg kører gerne ud i områder som København, Roskilde, Taastrup, Hellerup, Køge og lignende. 

Jeg anbefaler ofte, afhængig af henvendelsesårsag, at benytte pakketilbuddet, da opfølgning og videre træning er vigtigt. 

Enetimer foregår formiddag i hverdage, fredag kan der dog aftales eftermiddagstider. Ønsker man tider udenfor dette, vil det være til forhøjet pris.