Your address will show here +12 34 56 78

Nose Work

Henter datoer...
Nose Work er en hundesport, der går ud på at bruge hundenes naturlige nysgerrighed og lyst til at snuse, til at finde små dufte af lavendel. 
Duftene kan gemmes mange forskellige steder, og så er det hundens opgave at finde ud af hvor de er lokaliseret og vise det til os. Nose Work er en light-udgave af narkohundes arbejde.
I nose work er en vigtig del af arbejdet med hunden, at hunden skal søge selvstændigt. Den skal være modig og turde udforske forskellige miljøer, for at finde frem til duften. 
Det er en træningsform der giver hundene en masse selvtillid, og så synes de at det er vildt sjovt at bruge næsen på denne måde – og vi synes at det er fantastisk at se hunden udvikle sig!

Nose Work er en hundesport hvor ALLE hunde kan være med – store som små, hvalpe som ældre, sociale som reaktive. Det er en del af nose work’ens DNA, at alle kan være med i denne sport. Derfor er der fx kun én hund på ad gangen, så hunde der har svært ved at koncentrere sig omkring andre hunde, eller hunde der bare ikke kan lide andre hunde – også kan være med!