Your address will show here +12 34 56 78
Hvalpemotivation
Hvalpemotivation er holdet for dig, der lige har fået en hvalp, og vil starte jeres samarbejde på den bedst mulige måde. Her trænes grundtræning, der lærer hvalpen at lære. 
Unghund trin 1
Unghundeholdet er for dig, der har gået på et hvalpehold, eller som har en stor hvalp, der endnu ikke er startet til træning. På holdet arbejdes der med grundtræning for at sikre det gode samarbejde. Hovedfokus ligger på at hunden har det sjovt, mens der trænes.  
Hverdagslydighed
Hverdagslydighed og aktivering er for dig, der ønsker at få styrket hverdagsfærdigheder som indkald og at gå pænt i snor, og ønsker redskaber til at aktivere hunden på en god måde i hverdagen.
Rally Grundtræning
Rally Grundtræning er for dig der ønsker at have fundamentet på plads, inden du begiver dig ud i sporten, eller dig der ønsker meningsfuld kvalitetstid med din hund. 
Rally Begynder
Rally Begynder er for dig der vil prøve kræfter med rallysporten. Du har måske planer om at stille til en prøve, eller du vil bare gerne træne noget sjov lydighed med din hund.
Rally Øvet
Rally Øvet er for dig der har trænet alle begynderskiltene, og nu er klar til mere udfordring. Her går vi i dybden med øvet skiltene, og har fokus på lige nøjagtig det du har brug for med din hund.