Your address will show here +12 34 56 78
Fredagstimen
Fredagstimen er for dig, der ikke kan få eftermiddags og aftenhold til at passe ind. Holdet er også stedet for fordybelse i samværet med hunden, sikret ved ekstra små hold.
Hvalpemotivation
Hvalpemotivation er holdet for dig, der lige har fået en hvalp, og vil starte jeres samarbejde på den bedst mulige måde. Her trænes grundtræning, der lærer hvalpen at lære. 
Unghund trin 1
Unghundeholdet er for dig, der har gået på et hvalpehold, eller som har en stor hvalp, der endnu ikke er startet til træning. På holdet arbejdes der med grundtræning for at sikre det gode samarbejde. Hovedfokus ligger på at hunden har det sjovt, mens der trænes.  
Hverdagslydighed
Hverdagslydighed og aktivering er for dig, der ønsker at få styrket hverdagsfærdigheder som indkald og at gå pænt i snor, og ønsker redskaber til at aktivere hunden på en god måde i hverdagen.
Jagttræning
Jagttræning er for dig der gerne vil prøve at træne jagtrelaterede øvelser. Måske skal din hund bruges på praktisk jagt - måske vil du bare gerne aktivere den med det den er lavet til.
Tricks Træning
Tricks træning er for dig der ønsker at have det sjovt med din hund, og krydre alle hverdagens praktiske øvelser med spas og løjer. 
Rally Grundtræning
Rally Grundtræning er for dig der ønsker at have fundamentet på plads, inden du begiver dig ud i sporten, eller dig der ønsker meningsfuld kvalitetstid med din hund. 
Rally Begynder
Rally Begynder er for dig der vil prøve kræfter med rallysporten. Du har måske planer om at stille til en prøve, eller du vil bare gerne træne noget sjov lydighed med din hund.
Rally Øvet
Rally Øvet er for dig der har trænet alle begynderskiltene, og nu er klar til mere udfordring. Her går vi i dybden med øvet skiltene, og har fokus på lige nøjagtig det du har brug for med din hund. 
Rally Ekspert
Rally Ekspert er for dig der har styr på Begynder og Øvet-skiltene og ønsker at arbejde videre med rally. Du er klar til at gå til næste niveau med din hund, og blive udfordret hvor behovet er.