Your address will show here +12 34 56 78

Handelsbetingelser

Betaling

Heartland Hundecenter modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa og Mastercard.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Heartland Hundecenter benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder dine data er sikre og ikke kan læses af andre udefrakommende.
Heartland Hundecenter egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

Leveringstiden for bestillinger er 1-5 hverdage.

Vi leverer pakker via DAO og sender udleveringssteder. Pakkerne har et sporingsnummer, der fremsendes af fragtfirmaet ved afsendelse. Er der gået mere end et par dage fra pakken er afsendt fra os, uden du har modtaget pakkeinformationerne, så send og en mail, så sporer vi pakken for dig.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Vi tager ikke åbnede godbidder retur.

Eventuelle retuneringsomkostninger afholder køber selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles til os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde senest 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesretten skal sendes på mail til Info@heartland-hundecenter.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varen stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastlå varens art, egenskaber og funktion.
Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Heartland Hundecenter at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. Fejl og mangler skal meddeles til Heartland Hundecenter i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to månder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelig fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.