Ficcaro

39,00 kr.300,00 kr.

Quantity
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Ficcaro er naturlige godbidder med et højt indhold af kød og uden unødvendige tilsætningsstoffer. Dette sikrer en høj kvalitet, og en uovertruffen smag de færreste hunde kan stå for.

Godbidderne er små og bløde, så de er nemme at knække i mindre stykker for de helt små hunde eller hvalpe. De er samtidig nemme og hurtige at spise, så hunden ikke skal bruge lang tid på at tygge sin belønning til træning.

Jeg bruger Ficcaro til mine hunde i mange situationer! Vi bruger Ficcaro til at lave godbidssøg, til at komme i deres snufflemat som aktivering, som godbidder på gåture når der øves at gå pænt eller at udforske miljøet, og selvfølgelig når vi træner helt almindelige øvelser.

Godbidderne fra Ficcaro er kornfri, sorbitolfri, glutenfri, med et højt proteinindhold og lavt fedtindhold, pakkede frisk, dylæge godkendt, HACCP garanteret og GMO fri. Desuden lever Ficcaro’s producenter op til gældende krav for at forbedre dyrevelfærden.

Leveres assorteret ønskes specifik variant – skriv en note ved i kassen, så gør jeg mit bedste for at sende de specifikke varianter.