Your address will show here +12 34 56 78

Naturlige og lækre godbidder


Jeg har valgt at forhandle godbidderne fra Ficcaro samt Pure Range Paté godbidspølser, da det er godbidder der lever op til de krav jeg stiller for gode godbidder. Det er vigtigt at de snacks vi bruger til hundetræning er af ordentlig kvalitet og sundt for hunden.

Ficcaro er naturlige godbidder med et højt indhold af kød og uden unødvendige tilsætningsstoffer. Dette sikrer en høj kvalitet, og en uovertruffen smag de færreste hunde kan stå for. 

Godbidderne fra Ficcaro er kornfri, sorbitolfri, glutenfri, med et højt proteinindhold og lavt fedtindhold, pakkede frisk, dylæge godkendt, HACCP garanteret og GMO fri. Desuden lever Ficcaro's producenter op til gældende krav for at forbedre dyrevelfærden.

Godbidspølserne fra Pure Range Paté er den super lækre godbid for den kræsne eller forkælede hund! De består af 100 % rent kød, og der er altså hverken konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, salte eller bindemidler tilsat - Intet andet end rent kød!

Pure Range Paté er super nemme at skære ud i tern og så hverken fedter de eller smuldrer, de er bare gode til hundetræning!
De fås i 7 smagsvarianter: ko, laks, kalkun, kylling, kanin, and og lam og i størrelserne 80 gr, 200 gr samt 400 gr. 
  • Text Hover

Priser Pure Range Pa

Vejledende udsalgspris:
80 gr - 17 kr.
200 gr - 35 kr.
400 gr - 55 kr.

5 x 200 gr - 155 kr.
5 x 400 gr - 245 kr.

Bestilles per mail eller besked på Facebook og leveres til træning. Der er også mulighed for afhentning på adressen udenfor træningstimer.
Priser Ficcaro
Vejledende udsalgspris:

39 kr. pr. pose

100 kr. for 3 poser

 

Bestilles per mail eller besked på Facebook og leveres til træning. Der er også mulighed for afhentning på adressen udenfor træningstimer.

 

  • Text Hover
Sortiment Ficcaro

Sortimentet vil ændre sig løbende. 

Så hold godt øje med om din hunds favorit er på lager, eller I måske skal prøve en ny variant af.